Skip to main content

CONCEPTONTWIKKELING

Een goed evenementenconcept is meer dan alleen hippe aankleding en een line-up met bekende artiesten. Het is de vertaling van een visie naar iets concreets en tastbaars. Een visie die is ontstaan vanuit de merkwaardes van uw bedrijf, een idee en een combinatie van hoofd en hart. Maar hoe vertaal je dit naar een concreet evenement?

De sterkste evenementen concepten zijn gecreëerd vanuit een duidelijke waarde die inspeelt op een collectieve behoefte. Mensen moeten iets voelen bij een evenement.

Wie is exact je doelgroep? Wat beweegt hen? Van spreker, randprogrammering, catering en creatief lichtontwerp tot iedere social media post: het is belangrijk dat het concept volledig is doorgevoerd en álles tot in de kleinste details klopt.

In staat zijn om kritisch te zijn, kritische vragen durven te stellen en zorgen dat het qua visie bij elkaar aansluit. Daar zorgt Yvonne voor.

REVIEW

Werken met Yvonne is letterlijk een feest! Meerdere malen heeft Yvonne een aantal van onze producties geproduceerd. Haar specialiteit zijn met name de ingewikkelde en moeilijke producties, juist dan is zij in haar element. Zij weet feilloos meerdere disciplines aan te sturen: van de catering tot aan de technische voorzieningen. En, met haar doortastendheid, humor en kennis heeft ze overal een oplossing voor waardoor de kwaliteit van een evenement significant wordt verhoogd! Wij zijn altijd erg blij als Yvonne ons team tijdelijk komt versterken.

Bart van de Beek, Eventbureau
www.eventbureau.nl

Yvonne Kuitenbrouwer

Tuindorpweg 37
1862 VG Bergen
06 547 105 09
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fotografie | Ramon van Jaarsveld, Nico Alsemgeest, Natasja van der Woude
Video | Bas Rozenbeek
Webdesign | zand en parels