Skip to main content

UITVAART

De manier om ècht een verschil te maken. Met haar kennis en ervaring in de evenementenbranche is zij sinds enkele jaren ook werkzaam als freelancer in de uitvaartbranche (opleiding GaandeweG).

Want hoe raar het ook klinkt, een uitvaart is ook een event. Het moet goed doordacht zijn op basis van de wensen van de klant, geen standaard ‘product’, perfect worden uitgevoerd met oog voor detail èn, het kan maar één keer goed. En dat is waar haar kracht ligt.
Misschien niet haalbaar of te onconventioneel? Yvonne deinst daar niet voor terug. Zij weet dat het belangrijk is dat het gebeurt zoals u dat wilt. Ik denk met u mee en zet alles op alles om te zorgen dat dit afscheid, samen met u of uit uw naam, er één is zoals de nabestaanden en u die in gedachten hebben.

Inzetbaar ter assistentie op de dag van de uitvaart of voor de begeleiding van de gehele uitvaart onder uw naam.

REVIEW

“Yvonne vraag ik ter ondersteuning bij uitvaarten. Het is heerlijk om haar erbij te hebben. Ze ziet werk en heeft aan een half woord genoeg. Zij is net zo’n ‘pietje-precies’ als ik, waardoor alle details kloppen. We besteden genoeg tijd aan de voorbereiding, waardoor het soepel loopt op de dag van de uitvaart; iedereen weet wat te doen. En Yvonne doet graag een stap extra, waardoor ik regelmatig verrast word. Ze denkt actief mee, komt met ideeën en spullen, waardoor het geheel nog beter wordt. En in een fijne sfeer: serieus én luchtig.”

- Nienke Blom, Libelle Levensafronding & Uitvaartbegeleiding
www.libelleuitvaartbegeleiding.nl

Yvonne Kuitenbrouwer

Tuindorpweg 37
1862 VG Bergen
06 547 105 09
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fotografie | Ramon van Jaarsveld, Nico Alsemgeest, Natasja van der Woude
Video | Bas Rozenbeek
Webdesign | zand en parels