Skip to main content

INTERIM ACCOUNTMANAGEMENT

Wat als uw accountmanager langdurig afwezig is wegens ziekte of zwangerschapsverlof, niet voldoet of de juiste kandidaat maar niet gevonden wordt? Dan is het een uitstekende optie om Yvonne als interim accountmanager in te zetten. Voor korte of langere periode.

Doordat zij gewend is projectmatig te werken, met verschillende systemen, is haar inwerktijd minimaal en levert zij direct output. Ook is het mogelijk om de huidige accountmanagers door Yvonne te laten coachen on the job, om zo meer rendement te halen uit het bestaande team.

REVIEW

"Yvonne is een gewaardeerde freelance 'collega', die al vele jaren korte en lang doorlopende projecten voor ons heeft gedaan in zowel Nederland als het buitenland. Een warme Brabantse gezellige samenwerking, zowel met de colleg’as van PPeople las met opdrachtgevers. Zij weet op professionele wijze met haar no nonsens aanpak projectteams aan te sturen en heeft focus op het grotere geheel, met als resultaat een professioneel event of incentive. Ze is altijd de opdrachtgever een stap voor, waarbij gastvrijheid en ontzorgen hoog in het vaandel staan.
Projecten waarvoor Yvonne voor ons heeft gewerkt zijn o.a.: jubileumevents, incentive reizen van 20 tot 800 deelnemers, productlanceringen, kick off meetings en andere zakelijke bijeenkomsten door het hele land en daar buiten. Een pluspunt is ook dat ze meerdere talen (Duits, Frans Engels) beheerst en daarom ook op internationaal vlak makkelijk inzetbaar is."

- Sheila Gijselman, PPeople Events & Incentives
www.p-people.nl

Yvonne Kuitenbrouwer

Tuindorpweg 37
1862 VG Bergen
06 547 105 09
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fotografie | Ramon van Jaarsveld, Nico Alsemgeest, Natasja van der Woude
Video | Bas Rozenbeek
Webdesign | zand en parels